Rendelés menete

Mikuláscsomag rendelés menete

Kedves Vásárlónk! mikulás csomag rendelés

Köszönjük, hogy nálunk érdeklődik.

Cégünk az elmúlt évek során milliónyi mikulás csomagot készített, így számos tapasztalatra tettünk szert.

Minden alkalommal a szempont, hogy igényes csomagot, kedvező áron készítsünk.

A rendelés menetét ezért úgy állítottuk össze, hogy a lehető legegyszerűbb legyen az Ön számára.

A mikulás csomagok elkészítéséhez idő kell. Ezért fontos, hogy a lehető legkorábban történjen meg a mikulás csomagok megrendelése! (október - november közepe)

Tekintse meg aktuális mikuláscsomag-ajánlatunkat:
Mikuláscsomag-ajánlat 2021
(pdf)

Ha eltérő, egyedi csomagot szeretne, akkor az a legpraktikusabb, ha telefonon egyeztetjük az igényt. Cégünknek szinte minden Magyarországon forgalmazott csokiból, édességből van raktárkészlete, de a mikulásnap előtti hetekben felgyorsulnak a rendelések, sokszor új termékek is megjelennek!

A csomagoknál fontos szempont, hogy a minimális rendelési érték nettó 150.000.- Ft. Ennél kisebb rendeléseket gyártástechnológiai okokból nem tudunk kiszolgálni.

A leadott megrendeléssel kapcsolatban mindig küldünk visszaigazolást! Ha az igazolás elmarad, akkor az emailt nem kaptuk meg, ezért az email elküldését követő egy napon belül, ha nem jelentkeznénk, kérjük telefonon hívjon minket.

Cégünk minőségi alapanyagokkal dolgozik, ezért nem vállaljuk el a nettó 500 Ft-nál olcsóbb csomagok készítését! Termékeinkkel örömöt szeretnénk okozni a gyerekeknek, ezért fontos, hogy csak finom alapanyagokat használjunk fel.

Valódi csokoládé, jó minőség, friss termék! - ezek képezik csomagjaink összetevőit.

Email címünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel: 06-1-4550692, 06-20-269-9544

Copyright © 2015. All Rights Reserved.